Znanstvene raziskave:
Aktivni Q-Linki:
Clear
Nimbus
20% popusti na vse Q-link izdelke za udeležence Velosimed delavnic ali terapij
info@most-si.com
Click to Verify


Q-Link, ne glede na to ali nosite Klasični, Črni, Beli, Titan, Zlati ali Srebrni Q-Link, nosite kot obesek, pod ali nad obleko. Da dosežete največjo učinkovitost nosite Q-Link na sredini prsnega koša, kot je prikazano na zgornji sliki. Ni važno katera stran Q-linka je obrnjena stran od telasa.


Raziskave kažejo, da Q-Link in vi čez čas tvorita povezan energijski sistem – podporni resonančni efekt - je znanstveni izraz za to. Ta efekt ojačuje in izboljšuje določene življensko pomembne energijske sisteme v vašem telesu.
Q-Link z nošenjem postane prav tako individualen kot oseba, ki ga nosi.

Q-Link reagira na elektromagnetene impulze človeškega telesa in deluje le, če ga nosite. Pravilno in koristno je torej, da Q-Link nosite ves dan (celo med spanjem) in vsak dan in da ga ne posojate drugim.Več, kot nosite Q-Link, boljši so rezultati.

Q-Link se še posebno iskaže kadar ste izpostavljeni močnim elektromagnetnim poljem (EMP), ki ste jim izpostavljeni na primer pred računalniškimi monitorji, med pogovorom preko mobilnega telefona, blizu visokonapetostnih vodnikov.

V naši trgovini lahko naročite tudi različne tipe verižic, ki so že primerne dolžine. 60 cm verižice so primerne za moške, 46 cm pa za ženske.
  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com