Znanstvene raziskave:
Aktivni Q-Linki:
Clear
Nimbus
20% popusti na vse Q-link izdelke za udeležence Velosimed delavnic ali terapij
info@most-si.com
Click to Verify
Q-Link Clear: Specifikacije
· Zaščita pred negativnimi učinki elektromagnetnih sevanj elektronskih naprav.
· Sodobni način življenja je prepreden z mobilnimi telefoni, prenosnimi reačunalniki, in ostalimi elektronskimi napravami. Vse več raziskav kaže na negativne učinke elektromagnetnih sevanj (EMS) teh naprav. Naravoslvna in medicinska stroka še nimata popolnega modela negativnega delovnja, vendar fenomenološke študije jasno kažejo na negativne vplive EMS in velja biti previden in zmanjšati uporabo, oziroma učinke EMS.
·Q-Link CLEAR, podobno kot ostali Q-Link izdelki, znižujejo vplive EMS z ojačitvijo elektromagnetnih valovanj, ki so telesu lastna. Q-Link CLEAR nalepite na vašo prenosno napravo za znižanje negativnih vplivov EMS na vas. To dokazujejo tudi raziskave.

·Uporaba: Q-Link Clear je peresno lahek in majhen, tako da vas ne bo motil, je skoraj neopazen. Vse kar je potrebno storiti je, da ga prilepite na napravo, ki odaja elektromagnetne valove in se v času delovanja nahaja v neposredni bližini vašega telesa (mobilni telefon, prenosni računalnik ali igralno platformo, na primer). Na napravo ga nalepite na mestu, ki bo v času, ko jo upoabljate najbližje vašemu telesu.


Vsebuje SRT3 :                     Nakupovalni pogoji


Cena: 24,98€Naročanje po telefonu:  04 25 55 031,    040 852 049  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com