Znanstvene raziskave:
Aktivni Q-Linki:
Clear
Nimbus
20% popusti na vse Q-link izdelke za udeležence Velosimed delavnic ali terapij
info@most-si.com
Click to Verify

90 dnevna preizkusna doba!
Prepričani smo v pozitivno delovanje Q-Linka in zato vam zagotavljamo 90 dnevno prezkusno dobo!

Zadovoljstvo Q-Link uporabnikov doma in po svetu je skupaj z rezultati raziskav največja potrditev kvalitete Q-Link izdelkov in njihovega dobrodejnega delovanja. V želji, da bi tudi vi uživali v izboljšanju vašega zdravja in počutja, vam zagotavljamo 90 dnevno preizkusno dobo.

V letu 2008 se je podjetje Clarus, ki izdeluje Q-Linke odločilo za novo politiko vračanja izdelkov znotraj 90 dnevne preizkusne dobe. Ugotovili smo, da so ljudje na začetku skeptični in kupijo osnovne polipropilenske modele, čeprav si želijo drug model. Ko ugotovijo, da Q-Link zares deluje in jim pomaga premagovati napore vsakdana se seveda odločijo za zamenjavo. Tako imamo mi in vi dosti dodatnega dela in stroškov. Vi z menjavo in mi z osnovnimi modeli, ki jih je potrebno vračati nazaj proizvajalcu. Da vam in sebi olajšamo delo smo sprejeli novo politiko vračanja Q-Linkov.

Po novem velja 90-dnevna preizkusna doba tudi za najpopularnejše modele: Titan, Srebrni in Zlati prodnik, Hišnega ljubljenčka in eQuina. 90-dnevna preizkusna doba torej ne velja le za Srebrni mat in polirani Q-Link.

Da pri tem ne bi prišlo do zlorab smo se odločili, da vam v primeru vračila odštejemo del kupnine;

Črni / Beli / Modri: 6 €
Titan: 9 €
Srebrni prodnik, Konstelacija (srebrni), Totem, Ploščica, Južni Križ : 17 €
Zlati prodnik: 87 €
Hišni ljubljenček: 3 €
eQuine: 37 €
S tem vam želimo olajšati odločitev pri izbiri modela.

Poleg tega imajo vsi Q-Link izdelki enoletno garancijsko dobo v primeru tovarniške napake. V primeru vračila vas prosimo, da vrnete izdelek v originalni embalaži!


"Po samo 72 urah nošenja Q-Linka, so vsi testi pokazali zelo zaznavno izboljšanje kvalitete krvi. Kri testirancev je kazala normalni krvni profil, ki ga običajno vidimo pri enem od 10.000 testirancev. Moje znanstveno mnenje je, da je vsak, katerega krvna slika se tako zelo izboljša, bolj odporen in da se močno izboljša kvaliteta njegovega življenja ."
Dr. Robert Young, mikrobiolog
 
  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com