Znanstvene raziskave:
Aktivni Q-Linki:
Clear
Nimbus
20% popusti na vse Q-link izdelke za udeležence Velosimed delavnic ali terapij
info@most-si.com
Click to Verify
Nimbus modri: Specifikacije
· Izkoristite 90 dnevno preizkusno dobo!

· Nimbus ustvarja urejenost iz kaosa modernega sveta, ki nas bombandira s stalno naraščajočimi kemičnim, elektromagnetnim smogom in psihičnim stresom. Uporablja izpopolnjeno generacijo znanstveno uveljavljene »aktivne« Q-Link Spodbujevalne resonančne tehnologije (SRT), s katero prečiščuje in dopolnjuje vaše biopolje na delovnem, bivanjskem ali drugem okolju.

· Nimbus priključite na katerikoli USB vhod in že v naslednjem trenutku s SRT pošilja v vse smeri valove z dosegom 9 metrov za zmanjšanje negativnih učinkov elektromagnetnega smoga na vas; ter izboljšanje vašega počutja, početja in kakovosti življenja. Nimbus je priporočljiva »nadgradnja« vsakega računalnika in zelo primeren za večji dom, pisarno, prodajalne in ostale prostore, kjer so lahko tudi drugi deležni njegovih ugodnih učinkov. Nimbus je tudi idealno dopolnilo vsem, ki že nosite Q-Link SRT izdelke.
· Komu je namenjen Nimbus? V prvi vrsti za zaščito celotne družine oziroma doma, nato posameznikom, ki preživljajo veliko časa za računalniki: administrativni delavci, dijaki / študenti ali celotni razredi, računalniški strokovnjaki, pisatelji, grafični oblikovalci, poslovneži, profesorji, vaditelji in uporabniki fitnesov in drugih športno-rekreativnih objektov, in mnogi drugi boste lahko uživali v učinkih Nimbusa.

·Električna poraba: 32.8mA pri 5 V (0,16W), CE

Vsebuje aktivni SRT3!                   Nakupovalni pogoji
Cena: 159,99€

Naročanje po telefonu:  04 25 55 031,    040 852 049
  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com