Znanstvene raziskave:
Aktivni Q-Linki:
Clear
Nimbus
20% popusti na vse Q-link izdelke za udeležence Velosimed delavnic ali terapij
info@most-si.com
Click to Verify
Q-Link Clear je novi, izjemni dodatek k že dobro znani kolekciji Q-Link. Clear ima vprogramiranih preko 100 naravnih frekvenc biopolja za katere je dokazano, da podpirajo vaše biopolje. Q-Link Clear je peresno lahek in majhen, tako da vas ne bo motil, je skoraj neopazen. Vse kar je potrebno storiti je, da ga prilepite na napravo, ki odaja elektromagnetne valove in se v času delovanja nahaja v neposredni bližini vašega telesa (mobilni telefon, prenosni računalnik ali igralno platformo, na primer)...Natalia in Alexej sta na mednarodni tekmi v Italiji dosegla dva nova neverjetna rezultata v dinamični apnei s plavutmi: Natalia 214m in Alexej 250m!!! (oboje nova WR). Tako je Alexej prvi Zemljan, ki je pod vodo uspel preplavati kar 5 dolŽin olimpijskega bazen, plaval je skoraj 4 min! Oba: tako Natalia in Alexej pohvalita Q-Link kot odličen pripomoček pri njunih treningih. <
> Tapestnici Titan polirana- lepo, elegantno in koristno darilo
Q-Link odslej niso le obeski, pač pa tudi zapestnice! Našo ponudbo smo razširili z elegantnimi zapestnicami iz titana. Enako, kot so Q-Link titan obeski popularni med Ženskami in moškimi, so tudi Q-Link titan zapestnice primerne za oba spola. Z gibljivim delom in v treh različnih velikostih se zapestnice prilegajo različnim zapestjem. Zapeljiva oblika je poudarjena v dveh različnih končnih obdelavah: v sijaju poliranih zapestnic ali temnosti matiranih zapestnic. Prefinjenost oblik in materialov nadgrajujeta v funkcionalnosti dva elementa Spodbujevalne Resonančne Tehnologije (SRT3), ki zagotovljata podobne pozitivne učinke zapestnic in obeskov.
· Lepo oblikovana unisex zapestnica Titan prihaja v dveh izvedbah: polirana in mat.
· Unisex Titan zapestnice so narejene iz ultralahkega in izredno trdnega titana, ki je poleg tega povsem hipoalergenski material in edina kovina, ki ga telo popolnoma sprejme. Zapestnice so narejene zelo natančno in tako, da omogočajo uporabniku optimalno udobje. Zapestnice so na straneh fleksibilne, tako, da si jih lažje nadenemo ali snamemo.

> Srebrni Prodnik - lepo, elegantno in koristno darilo
Verjetno si želite podariti in presenetiti svojo ljubljeno osebo s čim dragocenim, elegantnim in lepim. Vse to in še veliko koristi skriva v sebi Srebrni prodnik. Ceno tega izdelka smo zaradi velikega zanimanja močno znižali in vam s tem olajšali odločitev. Da bo vaše darilo popolni vam zraven podarimo tudi srebrno verižico! Izdelek in opis si oglejte na: > Srebrni prodnik

Q-Link nosita tudi Natalija in Aleksej Molčanov
e vedno vrhunska legenda prostega potapljanja: 18-kratna svetovna rekorderka, 8-kratna svetovna prvakinja in znanstvenica Natalija Molčanova tudi nosi Q-Link. Po tem, ko je Natalija Molčanova na Fakulteti za ekstremne športe v Moskvi opravila uvodno študijo o delovanju Q-Linka na uspešnost treninga nizko, srednje in visoko treniranih apneistov se je iz popolnega skeptika prelevila v gorečo zagovornico Q-Linka. Seveda sedaj Q-Link nosi tudi njen sin Aleksej, ki ima pri svojih rosnih dvajsetih letih že 5 medalj s članskih svetovnih prvenstev v prostem potapljanju.
> Izjava Natalije Molčanove.

90 dnevna preizkusna doba za vse Q-Linke!
V letu 2008 se je podjetje Clarus, ki izdeluje Q-Linke odločilo za novo politiko vračanja izdelkov znotraj 90 dnevne preizkusne dobe. Po novem velja 90-dnevna preizkusna doba tudi za najpopularnejše modele: Titan, Srebrni in Zlati prodnik, Hišnega ljubljenčka in eQuina. Da pri tem ne bi prišlo do zlorab smo se odločili, da vam v primeru vračila odštejemo del kupnine.

Novi športni dosežki s Q-Linkom
Q-Link nosi tudi naš Jure Robič, trikratni zmagovalec Dirke čez ZDA (RAAM 2004, 2005, 2007) ter zmagovalec in rekorder mnogih drugih ekstremnih kolesarskih preizkušenj. Več si preberite Jure Robič o Q-Linku.

Vse kaže, da bo eden najboljših profesionalnih baseball igralcev Josh Beckett s pomočjo Q-Linka podrl legendarni rekord Boba Gibsona iz leta 1967. S Q-Linkom počne na igrišču čisto neverjetne stvari, ki bodo redefinirale baseball. Izvorni članek, ki ga je napisal športni reporter Larry Stone za Seattle Times si lahko preberete na: dosežki Josha Becketta s Q-Linkom.

Nov model in dodatki
  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com