Znanstvene raziskave:
Aktivni Q-Linki:
Clear
Nimbus
20% popusti na vse Q-link izdelke za udeležence Velosimed delavnic ali terapij
info@most-si.com
Click to Verify
Živimo v svetu materije, ki jo občutimo kot nekaj trdnega in svetu sil, ki delujejo na to materijo. Toda kvantna fizika je pokazala, da so stvari, ki jih dojemamo kot trdne, sestavljene iz oscilirajočih paketov energije, ki jim rečemo osnovni delci in da so sile ravno tako sestavljene iz energijskih paketov, ki posredujejo učinke med 'materijo'. V resnici je torej vse sestavljeno iz nihajočih energijskih paketov enega ali drugega tipa.

Klasična enačba delovanja človeškega organizma je:
Funkcija <=> Struktura <=> Kemija.
Vedno jasneje postja, da je potrebno vključiti še dodatni člen v to enačbo:
Funkcija <=> Struktura <=> Kemija<=>Elektromagnetno polje.
Vsakdo pozna uporabo rentgenskih žarkov za zdravljenje tumorjev in električno inducirano toploto za mišično relaksacijo. Za nameček so nevrologi v zadnjih desetletjih pokazali, da majhni električni tokovi med specifičnima točkama v možganih povzročijo enake vedenjske spremembe, kot jih povzročajo specifične kemične substance, ki se uporabljajo kot možganski stimulatorji. Pokazano je tudi bilo, da izredno majhne gostote enosmernih tokov (nano ali celo piko ampri na kvadratni milimeter) stimulirajo celično regeneracijo, zdravljenje tkiv, medtem ko večje gstote toka povzročijo celično degeneracijo. Dandanes je svetlobna terapija za zdravljenje depresije splošno sprejeta metoda.
> naprej                Raziskave                Uporaba


Pravzaprav, ko se poglobimo v naravo živega organizma, ugotovimo, da je zelo kompleksna fotoelektrokemična naprava, ki emitira širok spekter fotonov in da dinamično ravnovesje na kemičnem nivoju zahteva nenehen pretok in delo elektromagnetnih sil in telektričnega toka, ki tečejo znotraj celic in tkiv. In ravno ta princip je glavna paradigma in način delovanja Q-Linka.

Uspešna zaščita pred elektromagnetnim smogom!

  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com