Znanstvene raziskave:
Aktivni Q-Linki:
Clear
Nimbus
20% popusti na vse Q-link izdelke za udeležence Velosimed delavnic ali terapij
info@most-si.com
Click to Verify
Q-Link je absolutno ena najnaprednejših kvantnomehanskih tehnologij. Preko resonančnega efekta uglasi vaše biopolje in s tem harmonizira vaš energijski sistem. Posledica tega je, da se lažje in bolj učinkovito spopadate z zunanjimi stresorji. Q-Link si lahko zamislite kot glasbene vilice, ki opominjajo vaše biopolje kakšno je njegovo optimalno stanje. Zunanji stresorji povzročajo, da vaše biopolje postane bolj kaotično in nekoherentno. Q-Link pa obrne ta proces in s tem zagotavlja večjo efektivnost, harmonijo in ravnovesje vašega organizma.

Q-Link vsebuje dve komponenti:
• resonančno celico
• induktivno bakreno navitje.

Glavna komponenta je resonančna celica, ki deluje kot kristalinični oscilator, ki spreminja in prevaja subtilne energije posameznikovega biopolja v bolj koherentna energijska stanja, ki ojačujejo dinamično ravnovesje (homeostazo) organizma. Induktivno navitje poganja in oblikuje energijsko polje, ki teče skozi in iz resonančne celice. Celoten proces ojačuje notranjo moč in prožnost organizma, ki tako bolj efektivno filtrira kaotične energije iz okolja.

> naprej                Raziskave                UporabaResonančna celica ne potrebuje nobenega zunanjega napajanja, ker jo poganja energija osebe, ki nosi -Link. Ker ni potrebna zunanja električna napetost in zaradi svojskosti delovanja spodbujevalne resonančne celice in induktivnega navitja ta dva elementa med seboj nista spojena, kot je to običajno pri normalnih herčnih električnih vezjih.

  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com